New Proton Persona R 2012: The Making of P321A in 3ds Max



Update..31st August 2011.

My first trial render on P321a. I am using the Mercedes Benz B class wheel arch. Looks like a wheel cap rather than a sport rim..

 

Salam.

Based on several leaked spyphotos, my colleague impression (Funtasticko refer: http://funtastickodesign.wordpress.com/2011/08/15/artwork-p3-21a-side-profile-rendering-dari-saya/)  and blend with my idea+hopes+interest, here comes my 3d artwork (in the making) of the P 321A aka Proton Persona R.

Photo from Paultan.org

I did not reveal the full frontal view of the bumper purposely. The rear end part is none as I don’t get the idea to work on that area.

What can I say about my final render on this artwork? It is a blending of Ford Mondeo, Honda City and the new Chevy Malibu.

The final design will be revealed soon.

To all Muslims, Happy Eid Al-Mubaraq.

Posted on 27 August 2011, in Car, Illustration and Conceptual, Proton and tagged , , . Bookmark the permalink. 8 Comments.

  1. agak2 bila siap bro? bro leh refer tuah punya cues gak..

    • Dalam 3-4hari lagi kot.

      Saya baru siapkan 2 jenis. Sedang menyiapkan versi ke-3 yg ada cues Tuah. Tapi style lekuk macam Tuah dah banyak orang pakai. Tengok Inspira, Vios, Honda City. Even Chevy Malibu pun pakai lekuk tu.

      Jap lagi nak balik kampung. Saya akan sambung di kampung. (kalau kena sembelih ayam-delay laa.hahaha)

  2. jangan lupa add 2 lekuk kat hood depan ala2 vw passat cc tu tau.. yg tu memang ada

  3. Telah siap. dan ia saling tak tumpah seperti Tuah. (walaupun saya langsung tak merujuk kepada Tuah)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: