Proton Saga FL 2011 3d Model obj file ready for download!!


The Proton Saga FL 2011 3d model is now available for download in .obj file format. Feel free to download!!!

Proton Saga FL 2011 .obj file Specifications:

(Ordinary Proton wing grill, Simple Savvy/Saga BLM dashboard with Satria Neo Steering Design, 5 lug 10 twist-spoke 16′ inch sport rims, Mitsubishi Evo Rear Spoiler, Front, Side and Rear Fancy Skirting, Side Door Moulding)

Obj file with over 550,000 faces, 39MB

Download link -> http://www.4shared.com/file/6OLIx68B/Saga_FL_2011.html

Posted on 3 July 2011, in Car, Downloads, Proton and tagged , , . Bookmark the permalink. 19 Comments.

  1. Isma Danial Eugene Ismail

    boleh dibuat untuk mods kereta game gta sa tak??

    • Saya tak pernah cuba. (Lagipun saya tak main GTA)

      Jika mahu, Saya perlukan maklumat format file yg digunakan dlm game GTA. Model 3d saya ialah dalam format .max, .obj, dan .3ds..

  2. Isma Danial Eugene Ismail

    tak silap saya yg game tu die wat gne software z modeler…pastu da jadi ntuk game tu gta tu jadi file dff…nnt saye bg video youtube kt bro…

    • Z modeler pakcik xpandai pakai pulak. huhu. Anyway, dah ramai yg minta mods ke GTA. Ada yg minta dlm format .3ds. tapi bila masuk Z modeler jd carca marba..

      Anyway, thanks..

  3. Isma Danial Eugene Ismail

    yup kadang ade yg aritu saye download satria tu masuk kt z modeler mmng tk jadi tk tau knape….??…ad yg indonesia buat kan pakcik die wat avanza ngan innova…http://www.gtagaming.com/downloads/gta-san-andreas/vehicle-mods/3676

    http://www.gtagaming.com/downloads/gta-san-andreas/vehicle-mods/3512

    • Satria Neo tu file jenis obj. Saya ada dpt info daripada sorang mods minta file jenis .3ds..

      Saya berharap ada individu yg dapat convert file utk disesuaikan dalam z modeler dan kemudian dpt di upload ke dalam GTA..

  4. Isma Danial Eugene Ismail

    yup saya berharap jugak….mmng best la lau gta da ad kete malaysia…ad Facebook?

  5. Isma Danial Eugene Ismail

    ni lagi satu saya da dapat…exporter untuk 3dsmax pergi kpada gta sa…http://www.thegtaplace.com/downloads/f569-3d-studio-max-dff-exporter

  6. Isma Danial Eugene Ismail

    ok saye cbe try nak ?….

  7. Isma Danial Eugene Ismail

    saga fl dpan mcm perodua kembara…huhu tinggi sikit…hehe

  8. Isma Danial Eugene Ismail

    yg ni ade yg 3dsmax tak?

  9. hi. may i ask wether u have the blue print of this proton saga FL ?? i am searching it for completing my project.

  10. salam bro,sya pun nak tahu mane dpt blueprint kete proton ni ssh nak jumpa kt google.sya pun igt nak buatla kete proton masuk dlm gta sa.

  11. buat iswara plss….nice car

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: